Bavaria aanbieding


De Bavaria aanbieding AH is te vinden in de online winkel. De actie van deze week scheelt een hoop geld en is geldig op zowel kratten als blikjes. De Albert Heijn levert al jouw Bavaria bier aan huis tegen lage kosten. Bekijk ook de andere bonus aanbiedingen van de AH.

Bekijk deze actie


Ontdek snel waar het Bavaria bier deze week in de aanbieding is. Met een beetje mazzel kan je ook de aanbiedingen van volgende week zien. Elke week is het Bavaria bier wel bij een supermarkt bij jouw in de buurt in de aanbieding. Ook Bavaria 0.0, Radler en Malt wordt om de zoveel weken in de reclame gezet. Dit gebeurt bij de meeste supermarkten voor zowel flesjes als Bavaria bier in blikjes.
Je kent de slogan vast wel. Zo, nu eerst een Bavaria. Het mag duidelijk zijn: Bavaria bier is een biersoort met een voortreffelijke smaak. Deze voortreffelijke smaak komt doordat de voornaamste ingrediënten van natuurlijke bronnen afkomstig zijn. Naast het mineraalwater uit eigen bron en de mout uit eigen brouwerij, wordt de hop voornamelijk uit het buitenland geïmporteerd.

Bavaria bier is er inmiddels in veel verschillende smaken. Naast de alcohol bevattende soorten bestaan er alcoholvrije variaties. Een bekende alcohol bevattende soort is Bavaria Tarwe Bock, in de alcoholvrije variaties staan enkele Radler-smaken bekend. Ook bestaan er verschillende alcoholvrije bieren met fruitsmaak zoals grapefruit, citroen, appel perzik en zelfs ananas.

Voor de liefhebber van stevige biersoorten is er Bavaria Hooghe Bock. Hier is een combinatie gemaakt tussen zachtbitter en lichtzoet. Dit bier bevat 4 verschillende moutsoorten en heeft ook nog eens een frisse fruitige smaak. Bij de creatie van dit bier worden verschillende citrusvruchten gebruikt. Vanwege de friszoete smaak wordt Bavaria Hooghe Bock veelal tijdens de zomermaanden gedronken. Dit is een uitstekende verfrisser voor tijdens de warmere dagen!

De Radler-varianten zijn niet allemaal alcoholvrij. Ga je liever voor een bier met een alcoholpercentage, dan kun je kiezen uit grapefruit en citroen (lemon). Met een percentage van slechts 2 procent heb je al snel niet meer het idee dat je alcohol aan het drinken bent. Vooral niet omdat dit bier ook nog eens een heerlijk frisse smaak heeft. Je voelt je er lekker bij, want het geeft je net dat ene oppeppende gevoel. Deze variant is gegarandeerd een traktatie voor jezelf.

Ondanks dat de heer Swinckels in 1924 de naam Bavaria doopte, wordt er nog steeds het enige echte Swinckels-bier gebrouwen. Met het verse mout en geïmporteerde hop vormt zich nog dagelijks een meest fijne pilsener. De ingrediënten worden in zijn geheel niet gepasteuriseerd, waardoor de natuurlijke smaak behouden blijft. Wel is deze biersoort hierdoor minder lang houdbaar, binnen 4 maanden na aankoop moet het zijn opgedronken. Dit bier smaakt het beste wanneer het tot aan het drinken koud is vervoerd en bewaard.

Ben je dol op karamel? Dan moet je zeker Bavaria Oud Bruin een keer hebben geproefd. De smaak van deze biersoort is licht granig met een nadrukkelijk aanwezig zoet aroma. Het bevat 3,0 procent alcohol. Wanneer je echt van deze zoete smaak houdt, zal je er dan ook geen moeite mee hebben dat de zoete smaak nog enige tijd op je tong proefbaar blijft.

Ook kent Bavaria een kriek variant. Een kriek is een wildzoete kers. De kriek variant van Bavaria bevat maar liefst 25 procent natuurlijke kriekensap. Daarnaast bevat het 3,2 procent alcohol. Deze biersoort ontstaat vanuit een juiste combinatie van lang en spontaan gisten. Bavaria wordt overal in Nederland gedronken, maar vooral onder Brabanders is het een populaire bier.

Alcoholvrije varianten zijn onder andere: Bavaria malt, wit en goud. De Goud variant is sinds oktober 2012 op de markt. Deze soort bevat een lichtbittere smaak, waardoor het wel wat lijkt op alcohol bevatten bier. Malt staat in principe gewoon voor ”alleen mout”. Bavaria malt was de eerste alcoholvrije variant ter wereld, daarna verschenen er steeds meer van dit soort bieren van andere merken. Bavaria wit heeft een bijzondere frisse smaak.

Bekende acteurs uit de televisiereclames van Bavaria zijn onder andere Charlie Sheen, Mickey Rourke, Joan Collins, Hugh Hefner, Don Johnson en Maradona. Daarnaast is Bavaria sponsor van verschillende nationale en internationale voetbalclubs. In Nederland zijn dit onder andere PSV, Roda JC en NAC Breda. Wil jij ook Bavaria bier drinken maar niet teveel betalen, bekijk dan de aanbiedingen van alle supermarkten deze week. Onder meer de Bavaria bier aanbiedingen van de Plus, C1000, AH en Jumbo. Natuurlijk kan je ook contact opnemen met een groothandel voor het voordelig inslaan van Bavaria bier.