Grolsch aanbieding


Kijk snel of Grolsch deze week in de aanbieding is bij Albert Heijn. Is dit het geval, fiets dan niet naar de winkel, maar bestel al jouw Grolsch bier in de webshop. De kratten of blikjes worden bij jouw thuis afgeleverd, zonder dat je zelf hoeft te sjouwen.

Bekijk deze actie


Meer informatie over Grolsch

Is Grolsch jouw favoriete bier, bekijk dan de aanbiedingen van deze week. Supermarktketen die Grolsch vaak in de aanbieding gooien zijn AH, Emte, Plus en C1000. Ben jij ook benieuwd welke supermarkt deze week Grolsch bier (blik of krat) in de aanbieding heeft gezet.

Wanneer u een Grolsch drinkt geniet u van een stevig biertje met een volle, hoppige smaak. Grolsch wordt gebrouwen volgens een (meer dan) 300 jaar oude traditie, vandaag de dag wordt nog steeds de klassieke methode van een lage gisting gebruikt. De met zorg geselecteerde grondstoffen zorgen voor een natuurlijke rijping, waardoor u een prachtige ambacht proeft in ieder biertje. Grolsch Bier smaakt het lekkerst wanneer het gekoeld is. We raden aan om het tussen zes en acht graden af te koelen, om vervolgens een heerlijke slok te nemen van uw welverdiende Grolsch in de wereldbekende beugelfles. U vindt hier diverse aanbiedingen om goedkoop uw Grolsch aan te schaffen, bestel vandaag nog!

Historie Grolsch

Grolsch werd voor het eerst gebrouwen door Willem Neerfeldt, in 1615. De brouwerij in Groenlo breidde al snel uit tot een echte brouwersfamilie. In 1815 nam Theo de Groen de Grolsche bierbrouwerij ‘De Klok’ over, het succes van Grolsch ging daarna snel. De Familie De Groen is tot de dag van vandaag nog actief betrokken bij Grolsch.

De kenmerkende beugelfles van Grolsch is sinds 1917 in gebruik, per jaar worden hier meer dan 200 miljoen van gemaakt. De kroonkurkfles werd echter, in de loop van de tijd, steeds bekender en veroverde de biermarkt, directeur de Groen reageerde hier op eigen wijze op; ‘Ik bepaal zelf waar ik m’n bier in stop’. Zijn motto werd door duizenden liefhebbers gevolgd.

Groene Grolsch

Niet alleen staat Grolsch bekend om zijn fles, in 2011 werd Grolsch uitgeroepen tot groenste biertje van Nederland. Dit had alles te maken met het feit dat een Grolsch biertje maar een kleine percentage CO2 uitstoot en er relatief weinig gebruik wordt gemaakt van water. Als koploper van Nederland blijft Grolsch zich profileren en met een standvastig en klassieke methode weten ze jaarlijks innovatieve producten neer te zetten.

Fietsend op zoek naar een Radler

Zo kunt u genieten van een Grolsch Radler, Radler is een mix van 40 procent Grolsch Premium Pilsner, gemend met echt vruchtenschap. De oorsprong van Radler licht ver terug in de tijd. In Duitsland begon de fiets rond 1920 aan een opmars, steeds meer Duitsers gingen in het weekend fietsen. Franz Kugler, een plaatselijke kroeg-eigenaar vond dit reden genoeg om een fietspad aan te leggen naar zijn restaurant. Dit fietspad werd enorm populair en op een normale zaterdagmiddag reden er duizenden Duitsers langs zijn kroeg om daar even te genieten van een frisse versnapering. Bij een tekort aan bier bedacht Kugler om vruchtensap aan zijn biervoorraad toe te voegen en Radler was geboren. Inmiddels zijn Nederlanders ook gewend aan het frisse karakter van een Radler en heeft Grolsch officieel Grolsch Radler gelanceerd, met natuurlijk een groot hommage aan Franz Kugler. Radler is fris van karakter en bevat 2 procent alcohol, precies wat u nodig hebt tijdens een zonnig dagje. Het bijzondere aan Grolsch Radler is dat het een puur drankje is, zonder conserveringsmiddelen en kunstmatige zoet- en kleurstoffen.

Krijgt u na deze verhalen van Grolsch ook zin in een biertje? Wij doen graag met u mee. Op onze website vindt u diverse aanbiedingen van Grolsch, waar u met flinke kortingen heerlijk bier in huis haalt. Ook vindt u hier diverse andere merken met goede aanbiedingen. Haal vandaag nog uw bier in huis en u kunt snel genieten van een heerlijke, verse en koude Grolsch. Proost!